Sjekker din telefontilknyttede kontoer

Slik sjekker du telefonnummer ditt for datalekkasjer:

1. Åpne Kaspersky -appen > Identitet > Kontroll for identitetstyveri.
  2. Legg til et telefonnummer enten ved å angi det manuelt, eller ved å velge det fra enhet kontakter.

Sørg for at nummeret du legger til starter med et + og en landskode, er fra 6 til 20 sifre, og ikke inkluderer symboler som * og #.

3. Trykk påSe etter lekkasjer for å kjøre den første kontrollen.

Før du kjører den første sjekken, vil appen be deg om å lese databehandlingserklæringen. Godta den for å bruke funksjonen.

Etter at du har lagt til tallene dine, vil appen automatisk og regelmessig sjekke dem og varsle deg i tilfelle nye lekkasjer.

Du vil kunne se den detaljerte informasjonen om tidligere og nye lekkasjer ved å trykke på et telefonnummer i listen over telefonnumre.

Slik redigerer du navnet på en kontakt

Det er kun mulig å automatisk sjekke 50 tall om gangen. Hvis du ønsker å sjekke et nummer som ikke er lagt til ennå, kan du slette et gammelt nummer og sende inn et nytt for kontroll.

Slik sletter du et telefonnummer fra listen:

1. Åpne Kaspersky -appen > Identitet > Kontroll for identitetstyveri.
  2. Langt trykk eller sveip til venstre på nummeret du vil slette.
  3. Trykk Slett.

Vær oppmerksom på at alle telefonnumre du har lagt til i Kaspersky-appen vil bli slettet hvis du tilbakekaller din aksept av erklæringen om identitetstyverikontroll.